Forside Nyhetsarkiv Webshop Sosialt Kontakt
  Om serien Radio Gaga blad Utgivelser Gjestebok In English
 
 

Radio GagaRadio Gaga

Tobben er redaktør i lokalradioen Radio Gaga, hvor han desperat prøver å holde orden på de øvrige fem surrehuene som jobber der. "Jobber" er her brukt i ordets videste og bredeste forstand. Få sendinger klarer seg så langt som ut i eteren uten at noe går forferdelig galt.

Det er i de seks hovedpersonenenes svært forskjellige syn på verden at galskapen oppstår. Både privat og på jobb preges dagene av sære innfall og absurde situasjoner. Stasjonens lave ranking fører også til at de må skrape bunnen av tønna hva gjelder intervjuorbjekter. Dette fører til et stadig gjennomtrekk av mildest talt originale gjester i studioet.

Den spede spiren til Radio Gaga ble sådd i 2001. Leserne fikk først stifte bekjentskap med de seks hovedkarakterene i bladet Bizarro, som ble utgitt av Egmont Serieforlaget. Da dette ble nedlagt, gikk serien over i bladet Ernie, for til slutt å ende opp i Pondus. I tillegg til å nå flere hundre tusen lesere gjennom Pondus, har serien også fått innpass i en lang og voksende rekke av aviser og tidsskrifter. I 2019 flyttet Radio Gaga ut av Pondus og over i sitt helt egne blad.

Mannen bak serien er Flis (alias Øyvind Sagåsen). Radio Gaga er langt fra første streken han har hatt på trykk. Les mer om ham og øvrige synder han har begått.

Om karakterene

Om Flis

 
 
Bli gardist nummer 769 !